svētdiena, 2012. gada 5. augusts

Vīrieša otrā sirds jeb vairāk par prostatu...


Jaunības gados vīrietim raksturīgas dažādas traumas, kas saistīts ar ļoti aktīvu un pārgalvīgu dzīvesveidu. Ņemot vērā vīriešu bezatbildīgāko attieksmi pret savu veselību otrajā vietā ierindojas seksuāli transmisīvās slimības, t. sk. HIV/AIDS ir vairāk izplatīts vīriešu vidū. Trešo vietu ieņem tikai stiprajam dzimumam raksturīga saslimšana - priekšdziedzera jeb prostatas labdabīgi un ļaundabīgi audzēji, kas viņiem nozīmē to pašu, ko krūts vēzis sievietei, vismaz dažos aspektos noteikti.

Pirmās slimības pazīmes, kas liecina par priekšdziedzera problēmām ir vājāka strūkla urinējot vai pat apgrūtināta, pārāk bieža urinācija. Turklāt pēdējo desmitgadu laikā ir samazinājies vecuma slieksnis, kad vīrieši sāk sirgt ar šī orgāna hroniskām kaitēm. Ja XX gadsimta vidū tika uzskatīts, ka šīs slimības ir 60 - 70 gadīgo vīriešu liktenis, tad pašlaik jau 40 gadīgo vīriešu vidū tās dažādā formā ir sastopamas 50% no tiem. Un pat jaunieši biežāk ir sākuši griezties pie ārsta ar prostatas iekaisumiem. Priekšdziedzeris, jeb prostata, ir ļoti nozīmīgs dziedzeris, kurš nosaka „vīrieša būtību”. No vienas puses tas nosaka piedalās un ietekmē dzimumfunkcijas (erekciju, orgasmu, apaugļošanu), no otras puses, pat supermenis nevarēs „pačurāt”, ja ar dziedzeri nav kas kārtībā. Mediķi (urologi) mēdz teikt - šī dziedzera slimības ir „bumba ar laika degli”, un šī bumba var nostrādāt jebkurā vecumā. Ja prostatas vēzis nav bieža parādība vīriešiem līdz 40 gadiem, tad iekaisumi (prostatīts) var skart arī pusaudžus.



Kas ir prostata un prostatas vēzis?

Prostata ir tikai vīriešiem – tas ir valrieksta lieluma dziedzeris pie taisnās zarna zem urīnpūšļa. Šī dziedzera loma ir pasargāt un barot spermas šūnas, izdalot speciālu šķidrumu, kas ietilpst sēklas sastāvā. Prostata aptver eju (urīnizvadkanālu), pa kuru urīns no urīnpūšļa izplūst no dzimumlocekļa. Normāla prostata jauniem vīriešiem ir valrieksta lielumā, taču ar vecumu tā var palielināties, ko sauc par izraisot palielinātu prostatu jeb labdabīgu prostatisko hiperplāziju. Šajā gadījumā parasti nākas biežāk apmeklēt tualeti, kā arī rada sāpes urinēšanas procesā. Dēļ infekcijas vai citiem iemesliem prostata var arī iekaist, izraisot prostatītu. Prostatīts ir visai izplatīts un tā simptomi līdzinās iepriekš minētajiem. Taču šajā gadījumā nevar runāt par vēzi.

99% prostatas šūnu ir dziedzera šūnas, kas veido prostatas šķidrumu, kas ietilpst sēklas sastāvā. Gandrīz vienmēr prostatas vēzis rodas tad, kad šīs šūnas kļūst agresīvas un sāk nekontrolējami augt. Tas notiek, bojājoties šūnu DNS- tās sāk dalīties krietni ātrāk, veidojot audzēju. Tālākās stadijās var izplatīties uz citām ķermeņa daļām caur asinīm vai limfvadiem. Prostatas vēzis ir nekontrolēta (ļaundabīga) prostatas (vīriešu dzimumdziedzera) šūnu augšana.



Cik daudz vīriešu skar prostatas vēzis un kādas ir izredzes izārstēt?

Prostatas vēzis ir vīriešiem visbiežāk diagnosticētais vēža veids. Visi prostatas vēža riska faktori vēl nav identificēti, bet vairāk nekā 65% saslimšanas gadījumu diagnosticēti vīriešiem, kas vecāki par 65 gadiem. Rietumvalstīs prostatas vēzis ir vairāk izplatīts, un 10% gadījumu ir saistīts ar ģimenes anamnēzi. Saskaņā ar Amerikas Vēža biedrības datiem 1 no 6 vīriešiem saslimst ar prostatas vēzi, bet mirst 1 no 35 saslimušajiem. Ja vēzis tiek konstatēts agrīnā stadijā, pirms vēl tas ir paspējis izplatīties uz citām ķermeņa daļām 9 no 10 gadījumiem ir iespēja izdzīvot. Prostatas vēzis ir visai izplatīta vīriešu slimība, taču tā progresē lēnām un izdzīvošanas procents ir ļoti augsts dēļ vieglā ārstēšanas procesa un pilnīgas izārstēšanas biežuma.



Ursul Pasargājiet sevi no prostatīta, neeksperimentējiet un negaidiet no sava organisma satraucošos veselības problēmu signālus. Dzīvojiet laimīgi! Urologs? Kas tas tāds ir ?
Ursul
  • Ursul sastāvā ir augs velna nags, ko tradicionāli izmanto iekaisumu likvidēšanai, organisma izturības palielināšanai pret infekcijām un psihoemocionālām slodzēm.
  • Miltenei piemīt pretmikrobu un urīndzenoša iedarbība.
  • Varš, sudrabs un zelts kavē patogēno baktēriju un vīrusu augšanu un vairošanos.
  • Ehinaceja veicina imunitāti un organisma adaptācijas spējas.
  • Ieteicams urīnceļu iekaisumu un infekcijas slimību riska mazināšanai,
  • imūnās un uroģenitālās sistēmas funkciju uzlabošanai,
  • īpaši vīriešu organisma reproduktīvās funkcijas uzturēšanai.
Vīriešu veselībaUroģenitālā sistēmaElpošanas sistēmaKaulu un muskuļu sistēma









Sastāvs (1 kapsulā): Velna nags (sakne) 200mg, parastā miltene (lapas) 50mg, sārtā ehinācija (sakne) 50mg, koloidālais sudrabs 0,07mg, zelta pulveris 0,015mg, vara glukonāts (t.sk.varš 60mkg) 0,428mg
Artum



Vīrišķības etalons.

ARTUM
  • UB sastāvā ietilpst ķirbja sēklas, kam piemīt pretiekaisuma iedarbība, un kas mazina urīnpūšļa un priekšdziedzera slimību risku.
  • Aktīvās vielas nātres sakņu un pundurpalmas ogu sastāvā veicina libido paaugstināšanos, priekšdziedzera funkcijas uzlabošanos, nodrošinot asins pieplūdi mazā iegurņa orgāniem.
  • Ieteicams priekšdziedzera funkcionālā stāvokļa normalizēšanai un uzlabošanai,
  • uroģenitālās sfēras slimību rašanās riska mazināšanai,
  • organisma aizsargspēju stiprināšanai
  • reproduktīvās funkcijas uzturēšanai.

Vīriešu veselībaUroģenitālā sistēma
Sastāvs (1 kapsulā): lielā nātre (sakne), pundurpalma (ogas), ķirbis (sēklas), cinka glikonāts, beta karotīns, E vitamīns.

Problemātiska āda

Nevienam nav noslēpums, ka cilvēks ar sliktu, nekoptu sejas ādu visās jomās, tai skaitā arī darba tirgū, saņem zemāku novērtējumu nekā vizuāli koptais. Problemātiska āda nav ne slimība, ne diagnoze, tā ir iedzimta ādas tipa īpatnība, un, ja par to iemācās pareizi rūpēties, iespējams acīm redzami uzlabot savu izskatu. Izsenis āda ir salīdzināta ar veselības spoguli, un tā ir patiesība. Ādas problēmas var izraisīt gan traucējumi kuņģa un zarnu trakta darbībā, gan problēmas endokrīnajā sistēmā, gan ginekoloģiskas un infekciju slimības. Tāpēc, ķeroties pie ādas uzlabošanas, vispirms jānoskaidro, vai to iemesls nav kāda slimība. Svarīgi ir pieņemt, ka pareizai kopšanai jābūt ilgstošai, nevis kampaņveidīgai – jo vēlamo rezultātu var sasniegt tikai tā.

Informācijai

Taukainas ādas galvenās problēmas:
pastiprināta taukainība, paplašinātas poras, pūtīšu, komedonu un zemādas cistu veidošanās. Labā ziņa ir tāda, ka sievietes ar šādu ādu ilgāk izskatās jaunas, jo krunciņas veidojas vēlāk.
Sausā tipa problēmas: sausums, lobīšanās, velkoša sajūta
Gan taukaina, gan sausa āda var ciest no pārlieka mitruma zuduma (dehidratācijas), kā arī no pārlieka jutīguma.
Veselīgs un sabalansēts uzturs ieteicams ne tikai tiem, kas rūpējas par svaru, bet arī problemātiskas ādas gadījumā. Jaunākie pētījumi rāda, ka sejas stāvokli var pasliktināt tādi produkti kā cūkgaļa, pilnpiens, saldumi un kviešu izstrādājumi. Savukārt labo produktu sarakstā ir zivis, augļi, dārzeņi un graudaugi. Bieži vien taukainas, problemātiskas ādas gadījumā tiek vainota ērcīte Demodex folliculorum, bet tikai retu reizi tas ir pamatoti. Šī ērcīte ir t.s. normālās mikrofloras iedzīvotāja, tā ir sastopama uz ikviena cilvēka ādas un var radīt problēmas, tikai savairojoties ļoti lielā daudzumā.

Atjaunojoša emulsija



Normālai un kombinētai ādai

Mirdzums un maigums
Pārsteidzoši vieglā un maigā emulsija padara ādu maigu un samtainu, veicina mīmikas krunciņu izlīdzināšanos, novērš priekšlaicīgas 
novecošanās procesus un neitralizē brīvo radikāļu iedarbību. Hibiskus ekstrakts tonizē ādu, bet organiskā saflora eļļa nodrošina dziļu mitrināšanu, piešķirot jums lielisku sejas krāsu.

Lietošana:
uzklājiet emulsiju no rīta un/vai vakarā uz attīrītas sejas un kakla ādas.

Sastāvs: ūdens, saulespuķu eļļa, ksilīts, glicerīns, poliglicerīna-3 stearāts, nātrija stearila laktāts, hibiskus ekstrakts, saflora eļļa, baltais vasks, rīsu čaulu pulveris, makadāmijas eļļa, olīvu lapu ekstrakts, Ķīnas kamēlijas ekstrakts, Īrijas sūnas, ksantāna sveķi, miltenes ekstrakts, kakao ekstrakts, makadāmijas ekstrakts, smiltsērkšķu ekstrakts, tokoferols, citronskābe, kālija sorbāts, benzilspirts, dehidroetiķskābe, smaržviela, heraniols, linalols, limonēns.

Gēls Millenium Neo






Īpašības Veicina sejas ādas mitrināšanu, atjaunošanu un reģenerāciju, palielina elastību, pasargā no apkārtējās vides agresīvās iedarbības, sniedz svaiguma un veselības sajūtu.

Sastāvs Hidrolizētais kviešu olbaltums, ekstrakti: aloe barbadensis, Ginkgo biloba lapu, pieclapu žeņšeņa sakņu, tīruma kosas, Ķīnas kamēlijas lapu un ziedu, Āzijas centellas lapu un stublāju, vitamīns E (tokoferilacetāts).

Lietošana Uzklāt vakarā pirms miega uz attīrītas sejas ādas

Apjoms Flakons 50 ml

Noderīgi padomi, kā pārvarēt rudens nogurumu!


Rudenī daudziem no mums ir novērojams depresīvs noskaņojums. Tas izskaidrojams ar saules gaismas trūkumu, kā rezultātā organisms izstrādā miega hormona melatonīna daudzumu, tieši tāpat kā tas notiek naktī. Tāpēc esam miegaini un mums ir grūti koncentrēties.

  • Izbaudiet katru saules staru, kurš šad tad parādās rudenīgajās debesīs. Pēc iespējas vairāk uzturieties labi apgaismotās telpās. Ja rudens saules trūkumu izjūtat īpaši spēcīgi un rudens depresija pārņem ik gadu, vērts padomāt par gaismas terapiju.

  • Paaugstiniet organisma vitalitāti, dzerot sarkano vai zaļo tēju. Ja pastāvīgs nogurums un slikts noskaņojums jau ilgst pāris nedēļu, pamēģiniet asinszāles tēju. Asinszāle ir pazīstams ārstnieciskais līdzeklis nomākta garastāvokļa ārstēšanai.

  • Smiekli ir brīnišķīgs veids, kā uzlabot pašsajūtu. Smejoties organisms izstrādā seratonīnu – laimes hormonu. Ne velti apgalvo, ka tas, kurš smejas, dzīvo ilgāk.

  • Sarīkojiet sev patīkamu vakaru – silta vanna, ēteriskās eļļas iemīļotā smarža, sveces utt. Šāda relaksējoša ūdens un smaržu terapija noteikti uzlabos pašsajūtu un garastāvokli.


Pax+ forte Miers Jūsu mājās! Nostiprina nervu sistēmu, normalizē stresa sekas. Lietojams darbā ar lielu garīgu un emocionālu slodzi.
  • Normalizē miegu.
  • Novērš nervozitāti, satraukumu, un uzbudinājumu.
  • Izsauc miera sajūtu bez darba spēju zuduma un reakcijas mazināšanos, veicina domu koncentrāciju.
  • Ir lielisks spazmolītiķis, piemīt pretkrampju iedarbība.
  • Attīra elpošanas ceļus
  • Efektīvi atvieglo sāpes pie kuņģa-zarnu trakta saslimšanām (čūla, gastrīts u.c.), artrītiem, artrozēm, osteohondrozēm.
  • Rekomendē pie paaugstināta asinsspiediena, smadzeņu asinsvadu spazmām, insulta un infarkta profilaksei.
  • Noņem muskulatūras sasprindzinājumu.

Nervu sistēmaSirds un asinsvadu sistēmaAsinsrades sistēmaUroģenitālā sistēmaRedzeElpošanas sistēma
Sastāvs (1 kapsulā): ārstnieciskā melisa (lapas) 50mg, ārstnieciskā lavanda (ziediņi) 50mg, ārstnieciskais baldriāns (saknes) 50mg, vitamīni – PP 18,82mg, B5 6,02mg, B1 1,12mg, B6 1,63mg, B2 1,62mg, B12 1,01mg, B9 0,2mg, H 0,12mg, kalcija hidrofosfāts (atbilst 24,75mg kalcijam) 106,23mg, magnija karbonāts (atbilst 26mg magnijam) 100mg .






Revien
Mūsu stabilitātei.
Revien
  • Žeņšeņs stiprina imunitāti, nodrošina organismu ar nepieciešamo enerģiju, uzlabo izturību.
  • Apiņu rogas un melnā zīlaine, kas pēc iedarbības līdzīgi baldriānam un māterei, šajā kompleksā iekļauti nervu sistēmas darbības uzlabošanai.
  • UB mazina apātiju un nomāktību, uzlabo garastāvokli,
  • paaugstina tonusu, kā arī bagātina uzturu ar mikroelementiem.
  • Dzelzs atbild par hemoglobīna – svarīgākās olbaltumvielas līmeni, kas nodrošina skābekļa transportēšanu uz visiem orgāniem.
  • Ieteicams izturības paaugstināšanai darbā, kas saistīts ar lielu fizisko, garīgo un emocionālo spriedzi;
  • kā arī mikroelementu deficīta likvidēšanai organismā.
Nervu sistēmaAsinsrades sistēma
Sastāvs (1 kapsulā): Žeņšeņs (sakne) 50mg, melnā zīlaine (ziediņi) 50mg, parastais apinis (čiekuri) 70mg, selēna raugs (t.sk. selēns 20mkg) 20mg, cinka glukonāts (t.sk. cinks 5,75mg) 40mg, dzelzs glukonāts (t.sk. dzelzs 2,4mg) 20mg

Vīrieša otrā sirds jeb vairāk par prostatu...


Jaunības gados vīrietim raksturīgas dažādas traumas, kas saistīts ar ļoti aktīvu un pārgalvīgu dzīvesveidu. Ņemot vērā vīriešu bezatbildīgāko attieksmi pret savu veselību otrajā vietā ierindojas seksuāli transmisīvās slimības, t. sk. HIV/AIDS ir vairāk izplatīts vīriešu vidū. Trešo vietu ieņem tikai stiprajam dzimumam raksturīga saslimšana - priekšdziedzera jeb prostatas labdabīgi un ļaundabīgi audzēji, kas viņiem nozīmē to pašu, ko krūts vēzis sievietei, vismaz dažos aspektos noteikti.

Pirmās slimības pazīmes, kas liecina par priekšdziedzera problēmām ir vājāka strūkla urinējot vai pat apgrūtināta, pārāk bieža urinācija. Turklāt pēdējo desmitgadu laikā ir samazinājies vecuma slieksnis, kad vīrieši sāk sirgt ar šī orgāna hroniskām kaitēm. Ja XX gadsimta vidū tika uzskatīts, ka šīs slimības ir 60 - 70 gadīgo vīriešu liktenis, tad pašlaik jau 40 gadīgo vīriešu vidū tās dažādā formā ir sastopamas 50% no tiem. Un pat jaunieši biežāk ir sākuši griezties pie ārsta ar prostatas iekaisumiem. Priekšdziedzeris, jeb prostata, ir ļoti nozīmīgs dziedzeris, kurš nosaka „vīrieša būtību”. No vienas puses tas nosaka piedalās un ietekmē dzimumfunkcijas (erekciju, orgasmu, apaugļošanu), no otras puses, pat supermenis nevarēs „pačurāt”, ja ar dziedzeri nav kas kārtībā. Mediķi (urologi) mēdz teikt - šī dziedzera slimības ir „bumba ar laika degli”, un šī bumba var nostrādāt jebkurā vecumā. Ja prostatas vēzis nav bieža parādība vīriešiem līdz 40 gadiem, tad iekaisumi (prostatīts) var skart arī pusaudžus.



Kas ir prostata un prostatas vēzis?

Prostata ir tikai vīriešiem – tas ir valrieksta lieluma dziedzeris pie taisnās zarna zem urīnpūšļa. Šī dziedzera loma ir pasargāt un barot spermas šūnas, izdalot speciālu šķidrumu, kas ietilpst sēklas sastāvā. Prostata aptver eju (urīnizvadkanālu), pa kuru urīns no urīnpūšļa izplūst no dzimumlocekļa. Normāla prostata jauniem vīriešiem ir valrieksta lielumā, taču ar vecumu tā var palielināties, ko sauc par izraisot palielinātu prostatu jeb labdabīgu prostatisko hiperplāziju. Šajā gadījumā parasti nākas biežāk apmeklēt tualeti, kā arī rada sāpes urinēšanas procesā. Dēļ infekcijas vai citiem iemesliem prostata var arī iekaist, izraisot prostatītu. Prostatīts ir visai izplatīts un tā simptomi līdzinās iepriekš minētajiem. Taču šajā gadījumā nevar runāt par vēzi.

99% prostatas šūnu ir dziedzera šūnas, kas veido prostatas šķidrumu, kas ietilpst sēklas sastāvā. Gandrīz vienmēr prostatas vēzis rodas tad, kad šīs šūnas kļūst agresīvas un sāk nekontrolējami augt. Tas notiek, bojājoties šūnu DNS- tās sāk dalīties krietni ātrāk, veidojot audzēju. Tālākās stadijās var izplatīties uz citām ķermeņa daļām caur asinīm vai limfvadiem. Prostatas vēzis ir nekontrolēta (ļaundabīga) prostatas (vīriešu dzimumdziedzera) šūnu augšana.



Cik daudz vīriešu skar prostatas vēzis un kādas ir izredzes izārstēt?

Prostatas vēzis ir vīriešiem visbiežāk diagnosticētais vēža veids. Visi prostatas vēža riska faktori vēl nav identificēti, bet vairāk nekā 65% saslimšanas gadījumu diagnosticēti vīriešiem, kas vecāki par 65 gadiem. Rietumvalstīs prostatas vēzis ir vairāk izplatīts, un 10% gadījumu ir saistīts ar ģimenes anamnēzi. Saskaņā ar Amerikas Vēža biedrības datiem 1 no 6 vīriešiem saslimst ar prostatas vēzi, bet mirst 1 no 35 saslimušajiem. Ja vēzis tiek konstatēts agrīnā stadijā, pirms vēl tas ir paspējis izplatīties uz citām ķermeņa daļām 9 no 10 gadījumiem ir iespēja izdzīvot. Prostatas vēzis ir visai izplatīta vīriešu slimība, taču tā progresē lēnām un izdzīvošanas procents ir ļoti augsts dēļ vieglā ārstēšanas procesa un pilnīgas izārstēšanas biežuma.



Ursul Pasargājiet sevi no prostatīta, neeksperimentējiet un negaidiet no sava organisma satraucošos veselības problēmu signālus. Dzīvojiet laimīgi! Urologs? Kas tas tāds ir ?
Ursul
  • Ursul sastāvā ir augs velna nags, ko tradicionāli izmanto iekaisumu likvidēšanai, organisma izturības palielināšanai pret infekcijām un psihoemocionālām slodzēm.
  • Miltenei piemīt pretmikrobu un urīndzenoša iedarbība.
  • Varš, sudrabs un zelts kavē patogēno baktēriju un vīrusu augšanu un vairošanos.
  • Ehinaceja veicina imunitāti un organisma adaptācijas spējas.
  • Ieteicams urīnceļu iekaisumu un infekcijas slimību riska mazināšanai,
  • imūnās un uroģenitālās sistēmas funkciju uzlabošanai,
  • īpaši vīriešu organisma reproduktīvās funkcijas uzturēšanai.
Vīriešu veselībaUroģenitālā sistēmaElpošanas sistēmaKaulu un muskuļu sistēma









Sastāvs (1 kapsulā): Velna nags (sakne) 200mg, parastā miltene (lapas) 50mg, sārtā ehinācija (sakne) 50mg, koloidālais sudrabs 0,07mg, zelta pulveris 0,015mg, vara glukonāts (t.sk.varš 60mkg) 0,428mg
Artum



Vīrišķības etalons.

ARTUM
  • UB sastāvā ietilpst ķirbja sēklas, kam piemīt pretiekaisuma iedarbība, un kas mazina urīnpūšļa un priekšdziedzera slimību risku.
  • Aktīvās vielas nātres sakņu un pundurpalmas ogu sastāvā veicina libido paaugstināšanos, priekšdziedzera funkcijas uzlabošanos, nodrošinot asins pieplūdi mazā iegurņa orgāniem.
  • Ieteicams priekšdziedzera funkcionālā stāvokļa normalizēšanai un uzlabošanai,
  • uroģenitālās sfēras slimību rašanās riska mazināšanai,
  • organisma aizsargspēju stiprināšanai
  • reproduktīvās funkcijas uzturēšanai.

Vīriešu veselībaUroģenitālā sistēma
Sastāvs (1 kapsulā): lielā nātre (sakne), pundurpalma (ogas), ķirbis (sēklas), cinka glikonāts, beta karotīns, E vitamīns.

Problemātiska āda

Nevienam nav noslēpums, ka cilvēks ar sliktu, nekoptu sejas ādu visās jomās, tai skaitā arī darba tirgū, saņem zemāku novērtējumu nekā vizuāli koptais. Problemātiska āda nav ne slimība, ne diagnoze, tā ir iedzimta ādas tipa īpatnība, un, ja par to iemācās pareizi rūpēties, iespējams acīm redzami uzlabot savu izskatu. Izsenis āda ir salīdzināta ar veselības spoguli, un tā ir patiesība. Ādas problēmas var izraisīt gan traucējumi kuņģa un zarnu trakta darbībā, gan problēmas endokrīnajā sistēmā, gan ginekoloģiskas un infekciju slimības. Tāpēc, ķeroties pie ādas uzlabošanas, vispirms jānoskaidro, vai to iemesls nav kāda slimība. Svarīgi ir pieņemt, ka pareizai kopšanai jābūt ilgstošai, nevis kampaņveidīgai – jo vēlamo rezultātu var sasniegt tikai tā.

Informācijai

Taukainas ādas galvenās problēmas:
pastiprināta taukainība, paplašinātas poras, pūtīšu, komedonu un zemādas cistu veidošanās. Labā ziņa ir tāda, ka sievietes ar šādu ādu ilgāk izskatās jaunas, jo krunciņas veidojas vēlāk.
Sausā tipa problēmas: sausums, lobīšanās, velkoša sajūta
Gan taukaina, gan sausa āda var ciest no pārlieka mitruma zuduma (dehidratācijas), kā arī no pārlieka jutīguma.
Veselīgs un sabalansēts uzturs ieteicams ne tikai tiem, kas rūpējas par svaru, bet arī problemātiskas ādas gadījumā. Jaunākie pētījumi rāda, ka sejas stāvokli var pasliktināt tādi produkti kā cūkgaļa, pilnpiens, saldumi un kviešu izstrādājumi. Savukārt labo produktu sarakstā ir zivis, augļi, dārzeņi un graudaugi. Bieži vien taukainas, problemātiskas ādas gadījumā tiek vainota ērcīte Demodex folliculorum, bet tikai retu reizi tas ir pamatoti. Šī ērcīte ir t.s. normālās mikrofloras iedzīvotāja, tā ir sastopama uz ikviena cilvēka ādas un var radīt problēmas, tikai savairojoties ļoti lielā daudzumā.

Atjaunojoša emulsija



Normālai un kombinētai ādai

Mirdzums un maigums
Pārsteidzoši vieglā un maigā emulsija padara ādu maigu un samtainu, veicina mīmikas krunciņu izlīdzināšanos, novērš priekšlaicīgas 
novecošanās procesus un neitralizē brīvo radikāļu iedarbību. Hibiskus ekstrakts tonizē ādu, bet organiskā saflora eļļa nodrošina dziļu mitrināšanu, piešķirot jums lielisku sejas krāsu.

Lietošana:
uzklājiet emulsiju no rīta un/vai vakarā uz attīrītas sejas un kakla ādas.

Sastāvs: ūdens, saulespuķu eļļa, ksilīts, glicerīns, poliglicerīna-3 stearāts, nātrija stearila laktāts, hibiskus ekstrakts, saflora eļļa, baltais vasks, rīsu čaulu pulveris, makadāmijas eļļa, olīvu lapu ekstrakts, Ķīnas kamēlijas ekstrakts, Īrijas sūnas, ksantāna sveķi, miltenes ekstrakts, kakao ekstrakts, makadāmijas ekstrakts, smiltsērkšķu ekstrakts, tokoferols, citronskābe, kālija sorbāts, benzilspirts, dehidroetiķskābe, smaržviela, heraniols, linalols, limonēns.

Gēls Millenium Neo






Īpašības Veicina sejas ādas mitrināšanu, atjaunošanu un reģenerāciju, palielina elastību, pasargā no apkārtējās vides agresīvās iedarbības, sniedz svaiguma un veselības sajūtu.

Sastāvs Hidrolizētais kviešu olbaltums, ekstrakti: aloe barbadensis, Ginkgo biloba lapu, pieclapu žeņšeņa sakņu, tīruma kosas, Ķīnas kamēlijas lapu un ziedu, Āzijas centellas lapu un stublāju, vitamīns E (tokoferilacetāts).

Lietošana Uzklāt vakarā pirms miega uz attīrītas sejas ādas

Apjoms Flakons 50 ml

Noderīgi padomi, kā pārvarēt rudens nogurumu!


Rudenī daudziem no mums ir novērojams depresīvs noskaņojums. Tas izskaidrojams ar saules gaismas trūkumu, kā rezultātā organisms izstrādā miega hormona melatonīna daudzumu, tieši tāpat kā tas notiek naktī. Tāpēc esam miegaini un mums ir grūti koncentrēties.

  • Izbaudiet katru saules staru, kurš šad tad parādās rudenīgajās debesīs. Pēc iespējas vairāk uzturieties labi apgaismotās telpās. Ja rudens saules trūkumu izjūtat īpaši spēcīgi un rudens depresija pārņem ik gadu, vērts padomāt par gaismas terapiju.

  • Paaugstiniet organisma vitalitāti, dzerot sarkano vai zaļo tēju. Ja pastāvīgs nogurums un slikts noskaņojums jau ilgst pāris nedēļu, pamēģiniet asinszāles tēju. Asinszāle ir pazīstams ārstnieciskais līdzeklis nomākta garastāvokļa ārstēšanai.

  • Smiekli ir brīnišķīgs veids, kā uzlabot pašsajūtu. Smejoties organisms izstrādā seratonīnu – laimes hormonu. Ne velti apgalvo, ka tas, kurš smejas, dzīvo ilgāk.

  • Sarīkojiet sev patīkamu vakaru – silta vanna, ēteriskās eļļas iemīļotā smarža, sveces utt. Šāda relaksējoša ūdens un smaržu terapija noteikti uzlabos pašsajūtu un garastāvokli.


Pax+ forte Miers Jūsu mājās! Nostiprina nervu sistēmu, normalizē stresa sekas. Lietojams darbā ar lielu garīgu un emocionālu slodzi.
  • Normalizē miegu.
  • Novērš nervozitāti, satraukumu, un uzbudinājumu.
  • Izsauc miera sajūtu bez darba spēju zuduma un reakcijas mazināšanos, veicina domu koncentrāciju.
  • Ir lielisks spazmolītiķis, piemīt pretkrampju iedarbība.
  • Attīra elpošanas ceļus
  • Efektīvi atvieglo sāpes pie kuņģa-zarnu trakta saslimšanām (čūla, gastrīts u.c.), artrītiem, artrozēm, osteohondrozēm.
  • Rekomendē pie paaugstināta asinsspiediena, smadzeņu asinsvadu spazmām, insulta un infarkta profilaksei.
  • Noņem muskulatūras sasprindzinājumu.

Nervu sistēmaSirds un asinsvadu sistēmaAsinsrades sistēmaUroģenitālā sistēmaRedzeElpošanas sistēma
Sastāvs (1 kapsulā): ārstnieciskā melisa (lapas) 50mg, ārstnieciskā lavanda (ziediņi) 50mg, ārstnieciskais baldriāns (saknes) 50mg, vitamīni – PP 18,82mg, B5 6,02mg, B1 1,12mg, B6 1,63mg, B2 1,62mg, B12 1,01mg, B9 0,2mg, H 0,12mg, kalcija hidrofosfāts (atbilst 24,75mg kalcijam) 106,23mg, magnija karbonāts (atbilst 26mg magnijam) 100mg .






Revien
Mūsu stabilitātei.
Revien
  • Žeņšeņs stiprina imunitāti, nodrošina organismu ar nepieciešamo enerģiju, uzlabo izturību.
  • Apiņu rogas un melnā zīlaine, kas pēc iedarbības līdzīgi baldriānam un māterei, šajā kompleksā iekļauti nervu sistēmas darbības uzlabošanai.
  • UB mazina apātiju un nomāktību, uzlabo garastāvokli,
  • paaugstina tonusu, kā arī bagātina uzturu ar mikroelementiem.
  • Dzelzs atbild par hemoglobīna – svarīgākās olbaltumvielas līmeni, kas nodrošina skābekļa transportēšanu uz visiem orgāniem.
  • Ieteicams izturības paaugstināšanai darbā, kas saistīts ar lielu fizisko, garīgo un emocionālo spriedzi;
  • kā arī mikroelementu deficīta likvidēšanai organismā.
Nervu sistēmaAsinsrades sistēma
Sastāvs (1 kapsulā): Žeņšeņs (sakne) 50mg, melnā zīlaine (ziediņi) 50mg, parastais apinis (čiekuri) 70mg, selēna raugs (t.sk. selēns 20mkg) 20mg, cinka glukonāts (t.sk. cinks 5,75mg) 40mg, dzelzs glukonāts (t.sk. dzelzs 2,4mg) 20mg