pirmdiena, 2012. gada 23. jūlijs

Izvadīt no sevis

Mūsu organisms – sistēma, kas pati regulējas. Visus kaitīgos vai nevajadzīgos apmaiņas produktus tas izvada ārā. Bet nepareizs dzīves veids un apkārtējās vides nelabvēlīgā iedarbība „lauž” filtrus, un tad kaitīgās vielas sāk graut mūsu dārgo veselību. 

Piesārņotais gaisa un ūdens, ar ķīmiju piebāztie produkti, - tas viss noved pie tā, ka mūsu organismā, kā izgāztuvē, burtiski uzkrājas toksiskās vielas. Attēlu pabeidz kaitīgie ieradumi, tādi kā smēķēšana un aizraušanās ar spirtotajiem dzērieniem.
Neskatoties uz daudzajiem Veselības ministrijas brīdinājumiem, tikai retas svinības un svētki notiek bez stiprajiem dzērieniem. Pastāv viedoklis, ka paši par sevi augstas kvalitātes dzērieni un nelielos daudzumos organismam nenodara kaitējumu. Bet diemžēl gan daudzumu, un vēl jo vairāk kvalitāti, nepavisam ne vienmēr izdodas kontrolēt. Pēc statistikas līdz 40% alkohola produkcijas, kuru pārdod Krievijā, - ir viltojums. Un runa ir ne tikai par lētiem, bet arī dārgiem dzērieniem.

Daudzu joku un anekdošu priekšmets, paģiru sindroms, patiesībā ir organismam ļoti bīstams. Kādēļ „labais un jautrais” pārvēršas „neizturami slikti”? Pirmkārt, alkohols kairina kuņģa gļotādu un traucē tā funkcionēšanu. Otrkārt, tas veicina šūnu atūdeņošanos, kā rezultātā spirta sadalīšanās produkti cirkulē organismā ilgu laiku, izraisot galvassāpes un daudzus citus nepatīkamus simptomus: vājumu, sirdsklauves, roku trīcēšanu un gremošanas traucējumus. Alkohols sit arī pa nervu sistēmu, iedarbojoties patiesi šokējoši.

Bez iepriekš aprakstītā postintoksikācijas (paģiru) sindroma pastāv arī cits, vēl smagāks – abstinences sindroms, kas līdzīgs narkotiku lietošanas pārtraukšanai atkarīgas gadījumā. Papildus sliktai pašsajūtai tāds sindroms izraisa arī miegainību, apetītes un normāla miega trūkumu, nomāktības sajūtu, sirdsdarbības traucējumus un pat halucinācijas. 

Mēģināt „pārciest” paģiras vai cīnīties ar tām ar tautas līdzekļiem ir visai bīstami. Tā ir nopietna organisma saindēšanās, un, lai likvidētu tās sekas, nepieciešama nopietna aizsardzība.

Jaunais UB D i Guard nano, bez pamatfunkcijas – aizsardzības pret radiācijas ietekmi, veicina paģiru sindroma pārvarēšanu, izvadot no organisma kaitīgās vielas un aizsargājot aknas un žultspūsli. UB sastāvā ietilpst lielisks dabas līdzeklis – opuncijas ekstrakts, kas neitralizē trīs galvenās paģiru izpausmes – sliktu dūšu, sausumu mutē un apetītes zudumu. Opuncijas sastāvā esošās vielas veicina arī stresa pārvarēšanu un vispārspēcinoši iedarbojas uz organismu. Bez tam opuncija novērš rīta tūsku – jo tā palīdz organismam atgūt šķidrumu no audiem limfu un asinsvados.






Ingredienti D i Guard nano sastāvā:
  • Palīdz aizsargāties pret radiācijas ietekmi. 
  • Veicina toksīnu un smago metālu izvadīšanu no organisma. 
  • Stimulē imūnsistēmas darbību. 
  • Labvēlīgi ietekmē gremošanas procesus. 
  • Veicina aknu un žultspūšļa darbību. 
  • Piemīt aktīvas reģenerējošas īpašības. 
  • Veicina paģiru sindroma pārvarēšanu. 
Viena kapsula satur:
Opuncijas pulveris (Opuntia ficus indica)100 mg
Hlorellas pulveris (Chlorella vulgaris)50 mg
Vitamīns C30 mg
Vitamīns B61,4 mg
Vitamīns B11,1 mg
Folijskābe200 mkg
DL - metionīns20 mg
Alfa - liposkābe20 mg
Magnijs50 mg

Mūžīga jaunība un svaigums

Mūžīga jaunība un svaigums – vai tad ne par to sapņo visu laiku skaistules? Zelta āboli un eliksīri no jaunavu asarām; burvju vārdi, kas dāvā jaunību; avoti, kas pagriež laiku atpakaļ, kopš seniem laikiem daudzināti leģendās, pasakās un ticējumos. Bet mūsdienu cilvēki netic pasakām, tic augstajām tehnoloģijām un inovatīviem risinājumiem. Jo tieši tie padara leģendu par patiesību, bet sapni par realitāti, radot unikālus kosmētikas produktus. Tādus, kā atjaunojošais gēls antioksidants Millenium Neo.
Nekas tā nenodod sievietes vecumu kā ādas stāvoklis. Labu figūru palīdz saglabāt diētas un sports, par sirmumu parūpēsies profesionāls frizieris, lūpu spožumu un acu izteiksmīgumu uzsvērs dekoratīvā kosmētika. Bet nodevīgās grumbas pierē, zosu kājiņas ap acīm, asumu zaudējušo sejas ovālu noslēpt praktiski nevar.

Ar bailēm un pārmetumu 
Protams, var vērsties pie pakalpīgās un smaidīgās Plastiskās ķirurģijas kundzes, bet tikai tās prasītā cena var izrādīties visai augsta. Runa nav par naudu, bet par pašu dārgāko, kas ir katram no mums, - par veselību. Narkoze, iegriezumi, ādas atslāņošana un tās pievilkšana, pāris dienas lietoti pretsāpju līdzekļi un vairākas nedēļas atjaunošanās process – tieši tā „izskatās” populārais liftings. Plašsaziņas līdzekļos periodiski parādās informācija par ļoti smagiem skaistuma procedūru blakus efektiem, kuru novēršanai aiziet gadi. Un cik daudz slavenu aktrišu ir burtiski pārsvītrojušas savu karjeru, pēc neveiksmīgas plastiskās operācijas pārvēršoties dīvainās lellēs ar nostieptu ādu uz nekustīgas ādas bez mīmikas.

Mazāk bīstamās botoksa injekcijas draud „tikai” ar galvassāpēm, iekaisuma reakcijām un sejas krāsas pasliktināšanos – gluda un vienmērīga pēc skaistuma dūrieniem āda iegūst pelēcīgu nokrāsu. Bet bieža botoksa izmantošana var izraisīt sejas muskuļu atrofiju. Jo „jaunības eliksīrs” botulotoksīns (botulisma toksīns), ja ieskatās vārdnīcā, nav nekas cits kā inde, kas paralizē muskuļus.

Visuzmanīgākās un gudrākās skaistules izvēlas līdzekļus no pret novecošanas sērijas: par laimi, to izvēle veikalos un aptiekās ir liela. Bet diemžēl efektīvu starp tiem nav nemaz tik daudz. Vieni, pirmajā acumirklī šķietami efektīvākie, satur hormonus. Jau pēc pirmās brīnumseruma lietošanas reizes āda izlīdzinās burtiski acu priekšā, bet ar katru nākamo reizi efekts būs arvien mazāk pamanāms. Turklāt tamlīdzīgi preparāti spēj izraisīt pieradumu, bet to nelietošana, pat īstermiņa, noved pie krasa un jūtama ādas vispārējā stāvokļa pasliktināšanās. Reizēm „solis atpakaļ” ir tik spēcīgs, ka āda sāk izskatīties vecāka nekā pirms brīnumlīdzekļa lietošanas.

Citi atjauninošie krēmi „spēlē godīgi”, bet tie cīnās tikai un vienīgi ar novecošanas sekām – mitruma un elastības zudumu, neņemot vērā iemeslu. Tostarp diezgan nozīmīga loma grumbu parādīšanās procesā ir brīvajiem radikāļiem. Kamēr „brīvie” ir brīvībā, ne mitrināšana, ne barošana, ne vitamīni nevarēs uzvarēt cīņā par jaunību un svaigumu.

Skaista uzvara 
Kompānijas Vision speciālisti atjaunošanās jautājumiem ir piegājuši vispusīgi: Francijas kompānijas Arkopharma un laboratorijas Vision DEM4 zinātnieku superjaunā izstrāde – atjaunojošais gēls antioksidants Millenium Neo – ir patiešām revolucionārs pretnovecošanas līdzeklis Eiropas kosmetoloģijā.

Gēla aktīvajiem ingredientiem piemīt spēcīgs antioksidanta efekts, neitralizējot brīvos radikāļus, un nobriedušas ādas šūnas praktiski atgūst savas atjaunošanās un aizsardzības spējas. Bet papildus, rūpīgi sabalansētā barojošā un mitrinošā kopšana sniedz tām nepieciešamo atbalstu, neitralizējot novecošanās pazīmes.

Grūti noticēt, bet atjaunošanās process sākas jau pēc gēla Millenium Neo pirmās lietošanas reizes, bet rezultāts, kas pamanāms ar neapbruņotu aci, parādās piektajā-septītajā dienā. Jau pēc mēneša paaugstinās ādas tonuss un elastība, ievērojami samazinās krunciņas (tai skaitā arī problemātiskākās – uz kakla ādas), pazūd tūska, bet sejas ovāls iegūst asumu.

Gēla Millenium Neo aktīvajiem ingredientiem ir dabīga izcelsme un tie atšķiras ar izejvielu augstāko kvalitāti. Formulas radīšanā tika izmantota sinerģiska pieeja: visi tās komponenti savstarpēji pastiprina un papildina viens otru.

Nātrija hialuronāts- intensīvi mitrina ādu šūnu līmenī, aktivizē ādas šūnu reģenerācijas un rētu sadzīšanas procesu.
Kviešu olbaltums stimulē kolagēna un elastīna sintēzi, izlīdzina sīkās krunciņas un negludumus, sašaurina poras, mitrina un baro stresa novājināto ādu.
Aloe barbadensis — lielisks dabas antiseptiķis.
Ginkgo biloba -piemīt asinsvadus paplašinoša iedarbība, tas aktivizē mikrocirkulācijas procesus audos un šūnu metabolismu.
Pieclapu žeņšeņs — spēcīgs enerģētisks atjaunotājs, pretojas novecošanas procesiem.
Tīruma kosa- uzlabo vielmaiņu, mazina dažādas izcelsmes tūsku, tai piemīt antiseptiska iedarbība.
Ķīnas kamēlija —līderis starp augu antioksidantiem.
Āzijas centella- reģenerē ādas šūnas, normalizē ūdens-sāļu un tauku apmaiņu, labi attīra asinis.
Vitamīns Е — skaistuma vitamīns, uzlabo ādas barošanu un tam piemīt antioksidanta iedarbība.

Gēla Millenium Neo sastāvā ietilpstošie konservanti: hlorfenezīns, kā arī benzilspirta un etilēndiamīntetraacetāta skābes (EDTA) maisījums, - ir sevi parādījuši kā droši un netoksiski. Hlorfenezīnam piemīt spēcīgas pretmikrobu un antibakteriālas īpašības, bet benzilspirta un etilēndiamīntetraacetāta skābes maisījumu atļauts lietot kosmētikā, kuru sertificē kā ekoloģisku un organisku (no angļu val. organic). Turklāt šie konservanti tiek lietoti parabēnu vietā, kas bieži izraisa alerģiju.

Gēla Millenium Neo konsistence — maiga, gēlveida — pateicoties savai vieglajai tekstūrai neaizsprosto poras, nodrošina normālu ādas elpošanu un viegli uzsūcas. Unikālais hermētiskais iepakojums ar bezgaisa sūkni novērš gaisa iekļūšanu flakonā un ingredientu oksidēšanos, kas nodrošina atjaunojošā līdzekļa maksimālu efektivitāti visā lietošanas laikā. Gēls antioksidants Millenium Neo visu vecumu sievietēm dāvā skaistumu, pievilcību un pārliecību par sevi.


Izvadīt no sevis

Mūsu organisms – sistēma, kas pati regulējas. Visus kaitīgos vai nevajadzīgos apmaiņas produktus tas izvada ārā. Bet nepareizs dzīves veids un apkārtējās vides nelabvēlīgā iedarbība „lauž” filtrus, un tad kaitīgās vielas sāk graut mūsu dārgo veselību. 

Piesārņotais gaisa un ūdens, ar ķīmiju piebāztie produkti, - tas viss noved pie tā, ka mūsu organismā, kā izgāztuvē, burtiski uzkrājas toksiskās vielas. Attēlu pabeidz kaitīgie ieradumi, tādi kā smēķēšana un aizraušanās ar spirtotajiem dzērieniem.
Neskatoties uz daudzajiem Veselības ministrijas brīdinājumiem, tikai retas svinības un svētki notiek bez stiprajiem dzērieniem. Pastāv viedoklis, ka paši par sevi augstas kvalitātes dzērieni un nelielos daudzumos organismam nenodara kaitējumu. Bet diemžēl gan daudzumu, un vēl jo vairāk kvalitāti, nepavisam ne vienmēr izdodas kontrolēt. Pēc statistikas līdz 40% alkohola produkcijas, kuru pārdod Krievijā, - ir viltojums. Un runa ir ne tikai par lētiem, bet arī dārgiem dzērieniem.

Daudzu joku un anekdošu priekšmets, paģiru sindroms, patiesībā ir organismam ļoti bīstams. Kādēļ „labais un jautrais” pārvēršas „neizturami slikti”? Pirmkārt, alkohols kairina kuņģa gļotādu un traucē tā funkcionēšanu. Otrkārt, tas veicina šūnu atūdeņošanos, kā rezultātā spirta sadalīšanās produkti cirkulē organismā ilgu laiku, izraisot galvassāpes un daudzus citus nepatīkamus simptomus: vājumu, sirdsklauves, roku trīcēšanu un gremošanas traucējumus. Alkohols sit arī pa nervu sistēmu, iedarbojoties patiesi šokējoši.

Bez iepriekš aprakstītā postintoksikācijas (paģiru) sindroma pastāv arī cits, vēl smagāks – abstinences sindroms, kas līdzīgs narkotiku lietošanas pārtraukšanai atkarīgas gadījumā. Papildus sliktai pašsajūtai tāds sindroms izraisa arī miegainību, apetītes un normāla miega trūkumu, nomāktības sajūtu, sirdsdarbības traucējumus un pat halucinācijas. 

Mēģināt „pārciest” paģiras vai cīnīties ar tām ar tautas līdzekļiem ir visai bīstami. Tā ir nopietna organisma saindēšanās, un, lai likvidētu tās sekas, nepieciešama nopietna aizsardzība.

Jaunais UB D i Guard nano, bez pamatfunkcijas – aizsardzības pret radiācijas ietekmi, veicina paģiru sindroma pārvarēšanu, izvadot no organisma kaitīgās vielas un aizsargājot aknas un žultspūsli. UB sastāvā ietilpst lielisks dabas līdzeklis – opuncijas ekstrakts, kas neitralizē trīs galvenās paģiru izpausmes – sliktu dūšu, sausumu mutē un apetītes zudumu. Opuncijas sastāvā esošās vielas veicina arī stresa pārvarēšanu un vispārspēcinoši iedarbojas uz organismu. Bez tam opuncija novērš rīta tūsku – jo tā palīdz organismam atgūt šķidrumu no audiem limfu un asinsvados.






Ingredienti D i Guard nano sastāvā:
  • Palīdz aizsargāties pret radiācijas ietekmi. 
  • Veicina toksīnu un smago metālu izvadīšanu no organisma. 
  • Stimulē imūnsistēmas darbību. 
  • Labvēlīgi ietekmē gremošanas procesus. 
  • Veicina aknu un žultspūšļa darbību. 
  • Piemīt aktīvas reģenerējošas īpašības. 
  • Veicina paģiru sindroma pārvarēšanu. 
Viena kapsula satur:
Opuncijas pulveris (Opuntia ficus indica)100 mg
Hlorellas pulveris (Chlorella vulgaris)50 mg
Vitamīns C30 mg
Vitamīns B61,4 mg
Vitamīns B11,1 mg
Folijskābe200 mkg
DL - metionīns20 mg
Alfa - liposkābe20 mg
Magnijs50 mg

Mūžīga jaunība un svaigums

Mūžīga jaunība un svaigums – vai tad ne par to sapņo visu laiku skaistules? Zelta āboli un eliksīri no jaunavu asarām; burvju vārdi, kas dāvā jaunību; avoti, kas pagriež laiku atpakaļ, kopš seniem laikiem daudzināti leģendās, pasakās un ticējumos. Bet mūsdienu cilvēki netic pasakām, tic augstajām tehnoloģijām un inovatīviem risinājumiem. Jo tieši tie padara leģendu par patiesību, bet sapni par realitāti, radot unikālus kosmētikas produktus. Tādus, kā atjaunojošais gēls antioksidants Millenium Neo.
Nekas tā nenodod sievietes vecumu kā ādas stāvoklis. Labu figūru palīdz saglabāt diētas un sports, par sirmumu parūpēsies profesionāls frizieris, lūpu spožumu un acu izteiksmīgumu uzsvērs dekoratīvā kosmētika. Bet nodevīgās grumbas pierē, zosu kājiņas ap acīm, asumu zaudējušo sejas ovālu noslēpt praktiski nevar.

Ar bailēm un pārmetumu 
Protams, var vērsties pie pakalpīgās un smaidīgās Plastiskās ķirurģijas kundzes, bet tikai tās prasītā cena var izrādīties visai augsta. Runa nav par naudu, bet par pašu dārgāko, kas ir katram no mums, - par veselību. Narkoze, iegriezumi, ādas atslāņošana un tās pievilkšana, pāris dienas lietoti pretsāpju līdzekļi un vairākas nedēļas atjaunošanās process – tieši tā „izskatās” populārais liftings. Plašsaziņas līdzekļos periodiski parādās informācija par ļoti smagiem skaistuma procedūru blakus efektiem, kuru novēršanai aiziet gadi. Un cik daudz slavenu aktrišu ir burtiski pārsvītrojušas savu karjeru, pēc neveiksmīgas plastiskās operācijas pārvēršoties dīvainās lellēs ar nostieptu ādu uz nekustīgas ādas bez mīmikas.

Mazāk bīstamās botoksa injekcijas draud „tikai” ar galvassāpēm, iekaisuma reakcijām un sejas krāsas pasliktināšanos – gluda un vienmērīga pēc skaistuma dūrieniem āda iegūst pelēcīgu nokrāsu. Bet bieža botoksa izmantošana var izraisīt sejas muskuļu atrofiju. Jo „jaunības eliksīrs” botulotoksīns (botulisma toksīns), ja ieskatās vārdnīcā, nav nekas cits kā inde, kas paralizē muskuļus.

Visuzmanīgākās un gudrākās skaistules izvēlas līdzekļus no pret novecošanas sērijas: par laimi, to izvēle veikalos un aptiekās ir liela. Bet diemžēl efektīvu starp tiem nav nemaz tik daudz. Vieni, pirmajā acumirklī šķietami efektīvākie, satur hormonus. Jau pēc pirmās brīnumseruma lietošanas reizes āda izlīdzinās burtiski acu priekšā, bet ar katru nākamo reizi efekts būs arvien mazāk pamanāms. Turklāt tamlīdzīgi preparāti spēj izraisīt pieradumu, bet to nelietošana, pat īstermiņa, noved pie krasa un jūtama ādas vispārējā stāvokļa pasliktināšanās. Reizēm „solis atpakaļ” ir tik spēcīgs, ka āda sāk izskatīties vecāka nekā pirms brīnumlīdzekļa lietošanas.

Citi atjauninošie krēmi „spēlē godīgi”, bet tie cīnās tikai un vienīgi ar novecošanas sekām – mitruma un elastības zudumu, neņemot vērā iemeslu. Tostarp diezgan nozīmīga loma grumbu parādīšanās procesā ir brīvajiem radikāļiem. Kamēr „brīvie” ir brīvībā, ne mitrināšana, ne barošana, ne vitamīni nevarēs uzvarēt cīņā par jaunību un svaigumu.

Skaista uzvara 
Kompānijas Vision speciālisti atjaunošanās jautājumiem ir piegājuši vispusīgi: Francijas kompānijas Arkopharma un laboratorijas Vision DEM4 zinātnieku superjaunā izstrāde – atjaunojošais gēls antioksidants Millenium Neo – ir patiešām revolucionārs pretnovecošanas līdzeklis Eiropas kosmetoloģijā.

Gēla aktīvajiem ingredientiem piemīt spēcīgs antioksidanta efekts, neitralizējot brīvos radikāļus, un nobriedušas ādas šūnas praktiski atgūst savas atjaunošanās un aizsardzības spējas. Bet papildus, rūpīgi sabalansētā barojošā un mitrinošā kopšana sniedz tām nepieciešamo atbalstu, neitralizējot novecošanās pazīmes.

Grūti noticēt, bet atjaunošanās process sākas jau pēc gēla Millenium Neo pirmās lietošanas reizes, bet rezultāts, kas pamanāms ar neapbruņotu aci, parādās piektajā-septītajā dienā. Jau pēc mēneša paaugstinās ādas tonuss un elastība, ievērojami samazinās krunciņas (tai skaitā arī problemātiskākās – uz kakla ādas), pazūd tūska, bet sejas ovāls iegūst asumu.

Gēla Millenium Neo aktīvajiem ingredientiem ir dabīga izcelsme un tie atšķiras ar izejvielu augstāko kvalitāti. Formulas radīšanā tika izmantota sinerģiska pieeja: visi tās komponenti savstarpēji pastiprina un papildina viens otru.

Nātrija hialuronāts- intensīvi mitrina ādu šūnu līmenī, aktivizē ādas šūnu reģenerācijas un rētu sadzīšanas procesu.
Kviešu olbaltums stimulē kolagēna un elastīna sintēzi, izlīdzina sīkās krunciņas un negludumus, sašaurina poras, mitrina un baro stresa novājināto ādu.
Aloe barbadensis — lielisks dabas antiseptiķis.
Ginkgo biloba -piemīt asinsvadus paplašinoša iedarbība, tas aktivizē mikrocirkulācijas procesus audos un šūnu metabolismu.
Pieclapu žeņšeņs — spēcīgs enerģētisks atjaunotājs, pretojas novecošanas procesiem.
Tīruma kosa- uzlabo vielmaiņu, mazina dažādas izcelsmes tūsku, tai piemīt antiseptiska iedarbība.
Ķīnas kamēlija —līderis starp augu antioksidantiem.
Āzijas centella- reģenerē ādas šūnas, normalizē ūdens-sāļu un tauku apmaiņu, labi attīra asinis.
Vitamīns Е — skaistuma vitamīns, uzlabo ādas barošanu un tam piemīt antioksidanta iedarbība.

Gēla Millenium Neo sastāvā ietilpstošie konservanti: hlorfenezīns, kā arī benzilspirta un etilēndiamīntetraacetāta skābes (EDTA) maisījums, - ir sevi parādījuši kā droši un netoksiski. Hlorfenezīnam piemīt spēcīgas pretmikrobu un antibakteriālas īpašības, bet benzilspirta un etilēndiamīntetraacetāta skābes maisījumu atļauts lietot kosmētikā, kuru sertificē kā ekoloģisku un organisku (no angļu val. organic). Turklāt šie konservanti tiek lietoti parabēnu vietā, kas bieži izraisa alerģiju.

Gēla Millenium Neo konsistence — maiga, gēlveida — pateicoties savai vieglajai tekstūrai neaizsprosto poras, nodrošina normālu ādas elpošanu un viegli uzsūcas. Unikālais hermētiskais iepakojums ar bezgaisa sūkni novērš gaisa iekļūšanu flakonā un ingredientu oksidēšanos, kas nodrošina atjaunojošā līdzekļa maksimālu efektivitāti visā lietošanas laikā. Gēls antioksidants Millenium Neo visu vecumu sievietēm dāvā skaistumu, pievilcību un pārliecību par sevi.