svētdiena, 2012. gada 7. oktobris

Pieci lūpu ādas kopšanas noteikumi

Maigs smaids vai skeptiski sakniebtas bālas lūpas? No tā, cik pareizi mēs kopsim „sārtās lūpas”, atkarīgs gan ārējais izskats, gan garastāvoklis.

 

1. Regulāra mitrināšana
Lūpu āda ir ļoti plāna un jutīga, tai nav sviedru un tauku dziedzeru, tātad aizsargājošu izdalījumu, tāpēc lūpas cieš no mitruma trūkuma. Rezultātā – sausums, lobīšanās un sāpīgas plaisiņas, bet vēlāk – grumbiņas. Lai tas nenotiktu, regulāri jālieto mitrinoši līdzekļi lūpām, uzklājot tos pat zem dekoratīvās kosmētikas. Bez tam ādas sausuma gadījumā labāk atteikties no tā sauktajām supernoturīgajām lūpu krāsām, kuras problēmu tikai pastiprina.

2. Pareiza barošana


Elastības trūkums un agrīna novīšana var būt saistīta ar vitamīnu trūkumu – parasti tie ir vitamīni A.E un B grupas, kurus ir vērts iekļaut uztura devā lūpu ādas veselības uzturēšanai un vispārējai organisma stiprināšanai. Pirms barojošo līdzekļu uzklāšanas netraucēs maigs pīlings un viegla lūpu masāža – tam var izmantot speciālus līdzekļus vai vienkārši sūklīti.

3. Aizsardzība pret ārējām iedarbībām
Lūpu āda nesatur pigmentus, tāpēc tām nav dabiskās aizsardzības pret ultravioletā starojuma kaitīgo iedarbību. Gan siltā vasaras, gan „aukstā” ziemas saule ir svarīgs iemesls aizsarglīdzekļu izmantošanai. Turklāt izvairieties no krasām temperatūras izmaiņām arī ēšanas laikā – tas kaitē ne tikai lūpu ādai, bet arī zobu emaljai.

4. Kvalitatīvi līdzekļu izmantošana
Daudzi lētie kosmētiskie līdzekļi lūpu kopšanai tiek ražoti uz glicerīna un vazelīna bāzes, kas sniedz tikai pagaidu mitrinošu efektu, negarantējot lūpu ādai aizsardzību pret atūdeņošanos. Turklāt nevajadzētu pārāk daudz lietot līdzekļus ar asām smaržām un preparātus ar mentolu un pipariem apjoma palielināšanai – tie var izraisīt ne tikai patīkamu pilnīgumu, bet arī nepatīkamu kņudēšanu un dedzināšanu, kā arī kairinājumu un pat iekaisumu.

5. Sistemātiska kopšana
Gandrīz visi lieto nakts krēmu sejai, bet maz ir tādu, kas domā, ka lūpu ādai arī vajadzīga nakts kopšana – jo tieši naktī, kad nav ārēju kairinātāju, audu reģenerācijas un sadzīšanas procesi norit efektīvāk. Dienas un nakts iedarbības lūpu balzāmi Healthy Kiss – tas ir inovatīvs produkts, kas kompleksi iedarbojas uz lūpu ādu 24 stundas diennaktī. Sistemātiska kopšana ar Healthy Kiss – tā ir barošana, mitrināšana, reģenerācija, atjauninoša iedarbība un apjoma vizuālas palielināšanas efekts bez pipariem un mentola, kā arī antiseptiska un baktericīda “palīdzība”. Pateicoties sastāvā ietilpstošajām ēteriskajām eļļām, lūpu balzāmi veicina emocionālās spriedzes novēršanu un uztur garīgā līdzsvara sajūtu.

Healthy Kiss – jūsu lūpu veselība un skaistums 
     
Šarms un enerģija    

Healthy Kiss Day — tas ir komplekss lūpu ādas kopšanas līdzeklis uz hialurona mikrosfēru bāzes ar papildus aromterapijas efektu.
Dienas iedarbības Healthy Kiss satur apelsīnu un vaniļas ēteriskās eļļas.

Healthy Kiss Day pasargā lūpas no apkārtējās vides agresijas, paaugstina ādas elastību un vingrumu, izlīdzina grumbiņas un palielina lūpu apjomu. Turklāt produktu var izmantot kā pamatu kosmētikai, dekoratīvās kosmētikas kaitīgo komponentu iedarbības neitralizācijai.

 Lietošanas rekomendācijas No rīta un dienas laikā uzklājiet Healthy Kiss Day uz tīras un sausas lūpu ādas ar zeltneša pirksta spilventiņu un vieglām kustībām ierīvējiet līdzekli, lai aktivizētu unikālo formulu un sajustu smalko apelsīna un vaniļas aromātu.


               Šarms un harmonija                 


Healthy Kiss Night — tas ir komplekss lūpu ādas kopšanas līdzeklis uz hialurona mikrosfēru bāzes ar papildus aromterapijas efektu.

Nakts iedarbības Healthy Kisskas satur lavandas ēterisko eļļu, rūpējas par lūpām tai laikā, kad mūsu organisms atpūšas: sadziedē un atjauno, mitrina un baro ādas šūnas.

Lietošanas rekomendācijas

Vakarā un tieši pirms gulētiešanas uzklājiet Healthy Kiss Night uz tīras un sausas lūpu ādas ar zeltneša pirksta spilventiņu un vieglām kustībām ierīvējiet līdzekli, lai aktivizētu unikālo formulu. Lavandas aromāts nomierinās nervu sistēmu un padarīs jūsu miegu ciešāku.

Nu gan auglis!


Kompānija Vision International People Group ir radījusi brīnišķīgu lūpu kopšanas kosmētiku dienas laikā. Jaunais produkts ne tikai padara lūpas maigas un jutekliskas, pilnīgas un kārdinošas, bet arī uzlabo garastāvokli. Pēdējais tiek sasniegts, pateicoties izcilā dabas „enerģijas lādiņa” – apelsīna ēteriskās eļļas aromterapijas iedarbībai.

Šīs krāsainās citrusu saulītes priecē pat ar savu ārējo izskatu un spilgto krāsu, nerunājot jau par piesātināto garšu un aromātu. Eiropā mīlestība pret apelsīniem, tāpat kā pret citrusaugiem vispār, parādījās tikai XV gadsimtā, bet Ķīnas un Indijas iedzīvotāji „saulaino ābolu” medicīniskos nolūkos izmantoja jau tālā senatnē. Starp citu, pēc vienas no versijām zelta āboli, kas dāvā jaunību, no Hesperīdas mitoloģiskā dārza nemaz nebija āboli, bet oranži zeltainie apelsīni, pēc kuriem Hērakls devās tieši uz Seno Ķīnu.


Vērtīgais auglis

Eiropā neparastie augļi ieguva eksotiska jaunuma reputāciju šīs pasaules vareno vidū – tos valdniekiem un slaveniem augstmaņiem pasniedza kā dārgu dāvanu. Citrusaugu pielūdzēju vidū bija Pēteris I, Kārlis III un Ludvigs XIV.

Un arī tagad, neskatoties uz popularitāti un pieejamību, šis spilgtais auglis ir īsts dārgums. Apelsīns ir bagāts ar vitamīniem un antioksidantiem, tas pasargā organismu no brīvajiem radikāļiem, nostiprina imunitāti un palīdz pretoties saaukstēšanās slimībām. Apelsīna sulu un mīkstumu izmanto diētiskajā uzturā, kā arī simtiem ēdienu, dzērienu un desertu gatavošanā.

Bet ne mazāk, kā ar garšu, apelsīns ir kļuvis slavens ar savu smaržu – pietiek tikai iegriezt miziņu, un apkārt momentāni izplatās pazīstamais pozitīvās enerģijas aromāts. Tieši tā, apburoši un vilinoši smaržo apelsīna ēteriskā eļļa. Zinātnieki ir atklājuši, ka šī rūgtenā smarža spēj veikt īstus brīnumus – tā padara cilvēku iecietīgāku, mierīgāku un priecīgāku. Neparasts eksperiments, kas tika veikts neapšaubāmi drūmā vietā – cietumā, parādīja: apelsīna aromāta izsmidzināšana ievērojami samazināja konfliktu daudzumu un samazināja vēršanos pēc psiholoģiskas palīdzības skaitu.

Šo smaržu ļoti augstu vērtē parfimēri un kosmetologi. Smaržas, krēmi, ķermeņa kopšanas līdzekļi ar „saulainā ābola” notīm ir ļoti populāri. Tiesa, dabīga ēteriskā eļļa ir ļoti vērtīgs produkts (apelsīna miziņā tā ir tikai apmēram trīs procenti), tāpēc daudzas firmas izmanto sintētisko analogu. Tā smarža ir rupja un tai nav pat tūkstošās daļas apbrīnojamo īpašību, ar kurām var palielīties dabīgā eļļa, kas ietilpst Vision jaunā produkta – kompleksā lūpu kopšanas līdzekļa Healthy Kiss Day sastāvā.

Oranžais garastāvoklis

Apelsīna ēteriskā eļļa katru dienu padara gaišāku un piešķir spēku. Tā slavena ar antispazmatisku un antioksidantu iedarbību, stimulē imūnsistēmu, paaugstina organisma pretestību pret infekcijām, uzlabo redzes asumu. Apelsīnu eļļa piemērota jebkura ādas tipa kopšanai – kosmētisko līdzekļu sastāvā tā stimulē asinsriti, mīkstina un paaugstina ādas elastību.

Glāze svaigi spiestas apelsīnu sulas ir lielisks dienas sākums, bet ēteriskā eļļa dienas Healthy Kiss sastāvā – lielisks garastāvoklis un možums šīs dienas garumā. Tas palīdz cīnīties ar depresiju, ļauj vieglāk pārciest spriedzi, uzlabo garastāvokli, stimulē un uzmundrina.

Ar Vision jauno lūpu kopšanas līdzekli Healthy Kiss Day nodrošināt sevi ar možuma lādiņu ir kļuvis īpaši viegli un patīkami. Apelsīna ēteriskā eļļa produkta sastāvā labvēlīgi iedarbojas uz visu organismu, nostiprinot un stabilizējot nervu sistēmu. Ar Healthy Kiss Day garastāvoklis vienmēr būs apelsīnu saulains! 

 Healthy Kiss Day

Šarms un enerģija 

Healthy Kiss Day — tas ir komplekss lūpu ādas kopšanas līdzeklis uz hialurona mikrosfēru bāzes ar papildus aromterapijas efektu.

Dienas iedarbības Healthy Kiss satur apelsīnu un vaniļas ēteriskās eļļas.

Healthy Kiss Day pasargā lūpas no apkārtējās vides agresijas, paaugstina ādas elastību un vingrumu, izlīdzina grumbiņas un palielina lūpu apjomu. Turklāt produktu var izmantot kā pamatu kosmētikai, dekoratīvās kosmētikas kaitīgo komponentu iedarbības neitralizācijai.

Lietošanas rekomendācijas 
No rīta un dienas laikā uzklājiet Healthy Kiss Day uz tīras un sausas lūpu ādas ar zeltneša pirksta spilventiņu un vieglām kustībām ierīvējiet līdzekli, lai aktivizētu unikālo formulu un sajustu smalko apelsīna un vaniļas aromātu.

Saules starojuma ietekme


Visi grib būt skaisti, jauni un veseli. Kā to panākt? Bez saules gaismas dzīvība nepastāv. Saules stari ir nepieciešami cilvēka veselīgai pastāvēšanai ik dienu: vitamīnu D, E, askorbīnskābes, tauku, olbaltumvielu un mikroelementu uzņemšanai un tālākai pārstrādei. Saules staru iedarbībā organismā paaugstinās tā saukto „laimes hormonu” izstrāde.

Tomēr saules starojums ir arī galvenais ādas agrīnas novecošanās vaininieks. Pastāvīga UV staru pārdozēšana izraisa priekšlaicīgu ādas novecošanos. Tā zaudē elastību, kļūst plāna un grumbaina.

UV starojuma negatīvas sekas var būt arī fotodermatīti - strauja ādas iekaisuma reakcija ar pūslīšu veidošanos, hronisku saslimšanu saasināšanās, herpes recidīvi, labdabīgu un ļaundabīgu veidojumu parādīšanās.

Tirgus vajadzība
Šodien, pateicoties ģenētikai un imunoloģijai, ir atklāti daudzi Ultravioletā starojuma kaitīgās iedarbības mehānismi. Tā ir priekšlaicīga ādas novecošanās, pigmentācija, vēža audzēju rašanās risks, apmaiņas procesu traucējumi un daudz kas cits. Un jo vairāk mēs uzzinām par ultravioleto staru negatīvo ietekmi uz cilvēku, jo vairāk saules aizsardzības līdzekļu parādās tirgū.

Pārsvarā tie ir krēmi. Preparātu, kas aizsargā organismu no saules starojuma negatīvās iedarbības no iekšpuses, ir ļoti maz. Bet tāda aizsardzība ir efektīvāka un drošāka. Jo tā balstās uz mūsu organisma dabisko aizsardzības mehānismu aktivizāciju un praktiski nav kontrindikāciju un blakņu.

Krēmveida aizsardzības līdzekļi var izraisīt ādas kairinājumu (līdz pat alerģijai), un pat paši efektīvākie no tiem pārdozējot spēj sagādāt jūsu ādai nepatikšanas, ko vairs nevar uzskatīt par adekvātu maksu par aizsardzību no saules starojuma.

Savlaicīga aizsardzība pret Sauli
Līdz ar ādas virsmas aizsardzību mūsdienu saules aizsardzības līdzekļiem ir jāaizsargā āda no iekšpuses. Neskatoties uz filtru izmantošanu, daļa saules radiācijas iekļūst ādas iekšpusē un izraisa DNS bojājumus, šūnu, kas atbild par ādas imūno aizsardzību, nomākšanu. Tāpēc viena no laikmeta vēsmām ir antioksidantu, mitrinošu un pretiekaisuma komponentu iekļaušana saules aizsardzības līdzekļos.

To funkcija nav tikai vienkārši aizsargāt ādu no apdegumiem. Tiem uzstādīts nopietnāks uzdevums: nepieļaut ādas fotonovecošanos. Dermatologi ar šo terminu apzīmē krasu ādas priekšlaicīgas novecošanās procesu paātrināšanos, kas saistīta ar saules graujošo ietekmi.

Patiesās novecošanas gadījumā visas ādas kārtas novājinās. Fotonovecošanās gadījumā notiek epidermas un ragkārtas biezuma palielināšanās. Tādu ādu sauc par „jūrnieka ādu”, „zemnieka ādu”, vai, zinātniski, „aktinīvi elastozo”. Un tieši tā ir visvairāk pakļauta melanomai.

Tiek uzskatīts, ka preparāti ar augstu SPF aizsardzību var mūs pasargāt. Taču filtru koncentrāciju nav iespējams paaugstināt bezgalīgi un nesodīti. Tieši tāpēc pētnieki pastāvīgi meklē jaunas iespējas, kā paaugstināt saules aizsardzības līmeni un piedevām nenodarīt ādai netiešu kaitējumu.


Nature Tan Saulē droši!
Nature Tan
  • Laba gremošanas sistēmas darbība pozitīvi ietekmē ādas veselību un izskatu.
  • Kompleksa sastāvā ietilpstošā kurkuma uzlabo gremošanas procesus, tai piemīt hepatoprotektora, baktericīdas un pretiekaisuma īpašības.
  • Turklāt kurkuma veicina skaistu iedegumu, kas uz veselas, pietiekami mitrinātas un gludas ādas būs vēl skaistāks un noturīgāks.
  • Sojas ekstrakts un celuloze veicina toksisko savienojumu, smago metālu un radionuklīdu izvadīšanu no organisma.
  • E vitamīns un beta karotīns, selēns un cinks pasargā redzi un ādu no ultravioleto staru iedarbības,
  • novērš priekšlaicīgas vecuma izmaiņas.
  • Vīnogu ekstrakts aktīvi stimulē vielumaiņu.
Gremošanas sistēmaSkaistums un izskatsSvara korekcijaOrganisma attīrīšanaRedze
  • Ieteicams gremošanas procesu uzlabošanai,
  • organisma attīrīšanai,
  • aizsardzībai pret saules radiācijas nelabvēlīgo iedarbību,
  • priekšlaicīgu vecuma izmaiņu novēršanai,
  • optimāla ādas mitruma līmeņa uzturēšanai.
  • Komplekss bagāts ar dabīgiem antioksidantiem.
Sastāvs (1 kapsulā): Beta-karotīns 2,4mg, E vitamīns 5mg, C vitamīns 60mg, cinka oksīds (t.sk. cinks 7,5mg) 9,32mg, selēna raugs (t.sk.selēns 37,5mkg) 37,6mg, sojas ekstrakts (t.sk. izoflavoni 5,5mg) 50mg, vīnogu ekstrakts 30mg, kurkuma 164mg, celuloze 50,48mg, alfa-tokoferola acetāts

Pieci lūpu ādas kopšanas noteikumi

Maigs smaids vai skeptiski sakniebtas bālas lūpas? No tā, cik pareizi mēs kopsim „sārtās lūpas”, atkarīgs gan ārējais izskats, gan garastāvoklis.

 

1. Regulāra mitrināšana
Lūpu āda ir ļoti plāna un jutīga, tai nav sviedru un tauku dziedzeru, tātad aizsargājošu izdalījumu, tāpēc lūpas cieš no mitruma trūkuma. Rezultātā – sausums, lobīšanās un sāpīgas plaisiņas, bet vēlāk – grumbiņas. Lai tas nenotiktu, regulāri jālieto mitrinoši līdzekļi lūpām, uzklājot tos pat zem dekoratīvās kosmētikas. Bez tam ādas sausuma gadījumā labāk atteikties no tā sauktajām supernoturīgajām lūpu krāsām, kuras problēmu tikai pastiprina.

2. Pareiza barošana


Elastības trūkums un agrīna novīšana var būt saistīta ar vitamīnu trūkumu – parasti tie ir vitamīni A.E un B grupas, kurus ir vērts iekļaut uztura devā lūpu ādas veselības uzturēšanai un vispārējai organisma stiprināšanai. Pirms barojošo līdzekļu uzklāšanas netraucēs maigs pīlings un viegla lūpu masāža – tam var izmantot speciālus līdzekļus vai vienkārši sūklīti.

3. Aizsardzība pret ārējām iedarbībām
Lūpu āda nesatur pigmentus, tāpēc tām nav dabiskās aizsardzības pret ultravioletā starojuma kaitīgo iedarbību. Gan siltā vasaras, gan „aukstā” ziemas saule ir svarīgs iemesls aizsarglīdzekļu izmantošanai. Turklāt izvairieties no krasām temperatūras izmaiņām arī ēšanas laikā – tas kaitē ne tikai lūpu ādai, bet arī zobu emaljai.

4. Kvalitatīvi līdzekļu izmantošana
Daudzi lētie kosmētiskie līdzekļi lūpu kopšanai tiek ražoti uz glicerīna un vazelīna bāzes, kas sniedz tikai pagaidu mitrinošu efektu, negarantējot lūpu ādai aizsardzību pret atūdeņošanos. Turklāt nevajadzētu pārāk daudz lietot līdzekļus ar asām smaržām un preparātus ar mentolu un pipariem apjoma palielināšanai – tie var izraisīt ne tikai patīkamu pilnīgumu, bet arī nepatīkamu kņudēšanu un dedzināšanu, kā arī kairinājumu un pat iekaisumu.

5. Sistemātiska kopšana
Gandrīz visi lieto nakts krēmu sejai, bet maz ir tādu, kas domā, ka lūpu ādai arī vajadzīga nakts kopšana – jo tieši naktī, kad nav ārēju kairinātāju, audu reģenerācijas un sadzīšanas procesi norit efektīvāk. Dienas un nakts iedarbības lūpu balzāmi Healthy Kiss – tas ir inovatīvs produkts, kas kompleksi iedarbojas uz lūpu ādu 24 stundas diennaktī. Sistemātiska kopšana ar Healthy Kiss – tā ir barošana, mitrināšana, reģenerācija, atjauninoša iedarbība un apjoma vizuālas palielināšanas efekts bez pipariem un mentola, kā arī antiseptiska un baktericīda “palīdzība”. Pateicoties sastāvā ietilpstošajām ēteriskajām eļļām, lūpu balzāmi veicina emocionālās spriedzes novēršanu un uztur garīgā līdzsvara sajūtu.

Healthy Kiss – jūsu lūpu veselība un skaistums 
     
Šarms un enerģija    

Healthy Kiss Day — tas ir komplekss lūpu ādas kopšanas līdzeklis uz hialurona mikrosfēru bāzes ar papildus aromterapijas efektu.
Dienas iedarbības Healthy Kiss satur apelsīnu un vaniļas ēteriskās eļļas.

Healthy Kiss Day pasargā lūpas no apkārtējās vides agresijas, paaugstina ādas elastību un vingrumu, izlīdzina grumbiņas un palielina lūpu apjomu. Turklāt produktu var izmantot kā pamatu kosmētikai, dekoratīvās kosmētikas kaitīgo komponentu iedarbības neitralizācijai.

 Lietošanas rekomendācijas No rīta un dienas laikā uzklājiet Healthy Kiss Day uz tīras un sausas lūpu ādas ar zeltneša pirksta spilventiņu un vieglām kustībām ierīvējiet līdzekli, lai aktivizētu unikālo formulu un sajustu smalko apelsīna un vaniļas aromātu.


               Šarms un harmonija                 


Healthy Kiss Night — tas ir komplekss lūpu ādas kopšanas līdzeklis uz hialurona mikrosfēru bāzes ar papildus aromterapijas efektu.

Nakts iedarbības Healthy Kisskas satur lavandas ēterisko eļļu, rūpējas par lūpām tai laikā, kad mūsu organisms atpūšas: sadziedē un atjauno, mitrina un baro ādas šūnas.

Lietošanas rekomendācijas

Vakarā un tieši pirms gulētiešanas uzklājiet Healthy Kiss Night uz tīras un sausas lūpu ādas ar zeltneša pirksta spilventiņu un vieglām kustībām ierīvējiet līdzekli, lai aktivizētu unikālo formulu. Lavandas aromāts nomierinās nervu sistēmu un padarīs jūsu miegu ciešāku.

Nu gan auglis!


Kompānija Vision International People Group ir radījusi brīnišķīgu lūpu kopšanas kosmētiku dienas laikā. Jaunais produkts ne tikai padara lūpas maigas un jutekliskas, pilnīgas un kārdinošas, bet arī uzlabo garastāvokli. Pēdējais tiek sasniegts, pateicoties izcilā dabas „enerģijas lādiņa” – apelsīna ēteriskās eļļas aromterapijas iedarbībai.

Šīs krāsainās citrusu saulītes priecē pat ar savu ārējo izskatu un spilgto krāsu, nerunājot jau par piesātināto garšu un aromātu. Eiropā mīlestība pret apelsīniem, tāpat kā pret citrusaugiem vispār, parādījās tikai XV gadsimtā, bet Ķīnas un Indijas iedzīvotāji „saulaino ābolu” medicīniskos nolūkos izmantoja jau tālā senatnē. Starp citu, pēc vienas no versijām zelta āboli, kas dāvā jaunību, no Hesperīdas mitoloģiskā dārza nemaz nebija āboli, bet oranži zeltainie apelsīni, pēc kuriem Hērakls devās tieši uz Seno Ķīnu.


Vērtīgais auglis

Eiropā neparastie augļi ieguva eksotiska jaunuma reputāciju šīs pasaules vareno vidū – tos valdniekiem un slaveniem augstmaņiem pasniedza kā dārgu dāvanu. Citrusaugu pielūdzēju vidū bija Pēteris I, Kārlis III un Ludvigs XIV.

Un arī tagad, neskatoties uz popularitāti un pieejamību, šis spilgtais auglis ir īsts dārgums. Apelsīns ir bagāts ar vitamīniem un antioksidantiem, tas pasargā organismu no brīvajiem radikāļiem, nostiprina imunitāti un palīdz pretoties saaukstēšanās slimībām. Apelsīna sulu un mīkstumu izmanto diētiskajā uzturā, kā arī simtiem ēdienu, dzērienu un desertu gatavošanā.

Bet ne mazāk, kā ar garšu, apelsīns ir kļuvis slavens ar savu smaržu – pietiek tikai iegriezt miziņu, un apkārt momentāni izplatās pazīstamais pozitīvās enerģijas aromāts. Tieši tā, apburoši un vilinoši smaržo apelsīna ēteriskā eļļa. Zinātnieki ir atklājuši, ka šī rūgtenā smarža spēj veikt īstus brīnumus – tā padara cilvēku iecietīgāku, mierīgāku un priecīgāku. Neparasts eksperiments, kas tika veikts neapšaubāmi drūmā vietā – cietumā, parādīja: apelsīna aromāta izsmidzināšana ievērojami samazināja konfliktu daudzumu un samazināja vēršanos pēc psiholoģiskas palīdzības skaitu.

Šo smaržu ļoti augstu vērtē parfimēri un kosmetologi. Smaržas, krēmi, ķermeņa kopšanas līdzekļi ar „saulainā ābola” notīm ir ļoti populāri. Tiesa, dabīga ēteriskā eļļa ir ļoti vērtīgs produkts (apelsīna miziņā tā ir tikai apmēram trīs procenti), tāpēc daudzas firmas izmanto sintētisko analogu. Tā smarža ir rupja un tai nav pat tūkstošās daļas apbrīnojamo īpašību, ar kurām var palielīties dabīgā eļļa, kas ietilpst Vision jaunā produkta – kompleksā lūpu kopšanas līdzekļa Healthy Kiss Day sastāvā.

Oranžais garastāvoklis

Apelsīna ēteriskā eļļa katru dienu padara gaišāku un piešķir spēku. Tā slavena ar antispazmatisku un antioksidantu iedarbību, stimulē imūnsistēmu, paaugstina organisma pretestību pret infekcijām, uzlabo redzes asumu. Apelsīnu eļļa piemērota jebkura ādas tipa kopšanai – kosmētisko līdzekļu sastāvā tā stimulē asinsriti, mīkstina un paaugstina ādas elastību.

Glāze svaigi spiestas apelsīnu sulas ir lielisks dienas sākums, bet ēteriskā eļļa dienas Healthy Kiss sastāvā – lielisks garastāvoklis un možums šīs dienas garumā. Tas palīdz cīnīties ar depresiju, ļauj vieglāk pārciest spriedzi, uzlabo garastāvokli, stimulē un uzmundrina.

Ar Vision jauno lūpu kopšanas līdzekli Healthy Kiss Day nodrošināt sevi ar možuma lādiņu ir kļuvis īpaši viegli un patīkami. Apelsīna ēteriskā eļļa produkta sastāvā labvēlīgi iedarbojas uz visu organismu, nostiprinot un stabilizējot nervu sistēmu. Ar Healthy Kiss Day garastāvoklis vienmēr būs apelsīnu saulains! 

 Healthy Kiss Day

Šarms un enerģija 

Healthy Kiss Day — tas ir komplekss lūpu ādas kopšanas līdzeklis uz hialurona mikrosfēru bāzes ar papildus aromterapijas efektu.

Dienas iedarbības Healthy Kiss satur apelsīnu un vaniļas ēteriskās eļļas.

Healthy Kiss Day pasargā lūpas no apkārtējās vides agresijas, paaugstina ādas elastību un vingrumu, izlīdzina grumbiņas un palielina lūpu apjomu. Turklāt produktu var izmantot kā pamatu kosmētikai, dekoratīvās kosmētikas kaitīgo komponentu iedarbības neitralizācijai.

Lietošanas rekomendācijas 
No rīta un dienas laikā uzklājiet Healthy Kiss Day uz tīras un sausas lūpu ādas ar zeltneša pirksta spilventiņu un vieglām kustībām ierīvējiet līdzekli, lai aktivizētu unikālo formulu un sajustu smalko apelsīna un vaniļas aromātu.

Saules starojuma ietekme


Visi grib būt skaisti, jauni un veseli. Kā to panākt? Bez saules gaismas dzīvība nepastāv. Saules stari ir nepieciešami cilvēka veselīgai pastāvēšanai ik dienu: vitamīnu D, E, askorbīnskābes, tauku, olbaltumvielu un mikroelementu uzņemšanai un tālākai pārstrādei. Saules staru iedarbībā organismā paaugstinās tā saukto „laimes hormonu” izstrāde.

Tomēr saules starojums ir arī galvenais ādas agrīnas novecošanās vaininieks. Pastāvīga UV staru pārdozēšana izraisa priekšlaicīgu ādas novecošanos. Tā zaudē elastību, kļūst plāna un grumbaina.

UV starojuma negatīvas sekas var būt arī fotodermatīti - strauja ādas iekaisuma reakcija ar pūslīšu veidošanos, hronisku saslimšanu saasināšanās, herpes recidīvi, labdabīgu un ļaundabīgu veidojumu parādīšanās.

Tirgus vajadzība
Šodien, pateicoties ģenētikai un imunoloģijai, ir atklāti daudzi Ultravioletā starojuma kaitīgās iedarbības mehānismi. Tā ir priekšlaicīga ādas novecošanās, pigmentācija, vēža audzēju rašanās risks, apmaiņas procesu traucējumi un daudz kas cits. Un jo vairāk mēs uzzinām par ultravioleto staru negatīvo ietekmi uz cilvēku, jo vairāk saules aizsardzības līdzekļu parādās tirgū.

Pārsvarā tie ir krēmi. Preparātu, kas aizsargā organismu no saules starojuma negatīvās iedarbības no iekšpuses, ir ļoti maz. Bet tāda aizsardzība ir efektīvāka un drošāka. Jo tā balstās uz mūsu organisma dabisko aizsardzības mehānismu aktivizāciju un praktiski nav kontrindikāciju un blakņu.

Krēmveida aizsardzības līdzekļi var izraisīt ādas kairinājumu (līdz pat alerģijai), un pat paši efektīvākie no tiem pārdozējot spēj sagādāt jūsu ādai nepatikšanas, ko vairs nevar uzskatīt par adekvātu maksu par aizsardzību no saules starojuma.

Savlaicīga aizsardzība pret Sauli
Līdz ar ādas virsmas aizsardzību mūsdienu saules aizsardzības līdzekļiem ir jāaizsargā āda no iekšpuses. Neskatoties uz filtru izmantošanu, daļa saules radiācijas iekļūst ādas iekšpusē un izraisa DNS bojājumus, šūnu, kas atbild par ādas imūno aizsardzību, nomākšanu. Tāpēc viena no laikmeta vēsmām ir antioksidantu, mitrinošu un pretiekaisuma komponentu iekļaušana saules aizsardzības līdzekļos.

To funkcija nav tikai vienkārši aizsargāt ādu no apdegumiem. Tiem uzstādīts nopietnāks uzdevums: nepieļaut ādas fotonovecošanos. Dermatologi ar šo terminu apzīmē krasu ādas priekšlaicīgas novecošanās procesu paātrināšanos, kas saistīta ar saules graujošo ietekmi.

Patiesās novecošanas gadījumā visas ādas kārtas novājinās. Fotonovecošanās gadījumā notiek epidermas un ragkārtas biezuma palielināšanās. Tādu ādu sauc par „jūrnieka ādu”, „zemnieka ādu”, vai, zinātniski, „aktinīvi elastozo”. Un tieši tā ir visvairāk pakļauta melanomai.

Tiek uzskatīts, ka preparāti ar augstu SPF aizsardzību var mūs pasargāt. Taču filtru koncentrāciju nav iespējams paaugstināt bezgalīgi un nesodīti. Tieši tāpēc pētnieki pastāvīgi meklē jaunas iespējas, kā paaugstināt saules aizsardzības līmeni un piedevām nenodarīt ādai netiešu kaitējumu.


Nature Tan Saulē droši!
Nature Tan
  • Laba gremošanas sistēmas darbība pozitīvi ietekmē ādas veselību un izskatu.
  • Kompleksa sastāvā ietilpstošā kurkuma uzlabo gremošanas procesus, tai piemīt hepatoprotektora, baktericīdas un pretiekaisuma īpašības.
  • Turklāt kurkuma veicina skaistu iedegumu, kas uz veselas, pietiekami mitrinātas un gludas ādas būs vēl skaistāks un noturīgāks.
  • Sojas ekstrakts un celuloze veicina toksisko savienojumu, smago metālu un radionuklīdu izvadīšanu no organisma.
  • E vitamīns un beta karotīns, selēns un cinks pasargā redzi un ādu no ultravioleto staru iedarbības,
  • novērš priekšlaicīgas vecuma izmaiņas.
  • Vīnogu ekstrakts aktīvi stimulē vielumaiņu.
Gremošanas sistēmaSkaistums un izskatsSvara korekcijaOrganisma attīrīšanaRedze
  • Ieteicams gremošanas procesu uzlabošanai,
  • organisma attīrīšanai,
  • aizsardzībai pret saules radiācijas nelabvēlīgo iedarbību,
  • priekšlaicīgu vecuma izmaiņu novēršanai,
  • optimāla ādas mitruma līmeņa uzturēšanai.
  • Komplekss bagāts ar dabīgiem antioksidantiem.
Sastāvs (1 kapsulā): Beta-karotīns 2,4mg, E vitamīns 5mg, C vitamīns 60mg, cinka oksīds (t.sk. cinks 7,5mg) 9,32mg, selēna raugs (t.sk.selēns 37,5mkg) 37,6mg, sojas ekstrakts (t.sk. izoflavoni 5,5mg) 50mg, vīnogu ekstrakts 30mg, kurkuma 164mg, celuloze 50,48mg, alfa-tokoferola acetāts